Skönhetskliniken

Others

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi är en klinik som behandlar det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. På vår skönhetsklinik finnsdet legitimerad personal som behandlar områdena botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Behandlarna på Göta klinik ärhandplockade för deras specialisering och moderna synsätt på behandlingar inom skönhet.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och debehandlingar som du gör på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett alternativ för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med dig i fokus.Gençleşmenin sırrı: Ameliyatsız iple yüz germe - Yaşam - Manşet Türkiye

Göta klinik
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har fillers erbjudande, utan att vara en legitimerad klinik. Hos oss får du erfaren och legitimerad personal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Våra certifierade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.

Botoxpris
Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botox kråksparkar, botoxglabella eller botoxgummysmile för att nämna förslag på områdena som vi kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges underdin konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilket område du behöverha behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken botoxbehandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Hur går det till vid en botoxinjektion?
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din injicering. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att gå igenom steg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botox tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
När kommer effekten av botox? Slutresultat och själva effekten är från person till person beroende på samarbetet är mellan din kropp och botoxen. {För att se full effekt av din behandling med botox, så kan det ta från ett par dagar till veckor innan du ser slutresultatet. Botoxbehandlingen varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling som du gör. Ju oftare du gör en behandling, så stärker du ditt behandlade område och det kommer att ge ett resultat som varar längre än vad exempelvis en engångsbehandling https://gotaklinik.se.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*