Kymmenen nopeaa digitaalisen markkinoinnin vinkkiä verkkokaupan aloittamiseen vuonna 2018

Nyt on monia tapoja edistää enemmän tai vähemmän sähköisen kaupankäynnin käynnistämistä, mutta heti kun rahat ovat hävinneet ja kaikki resurssit lasketaan, suurennettuna olet myöhemmin varovainen lähes kaikissa pakotteissasi. Seuraavassa on muutamia hätäisiä sähköisen kaupankäynnin digitaalisen markkinoinnin vinkkejä, käyttäytymis- ja strategiaehdotuksia, joiden pitäisi houkutella sinua enemmän kuin ennen mainostamista sähköisen kaupankäynnin digitaalisen julkisuuden avulla.

1. Facebook-profiili sähköisen kaupankäynnin edistämisen työkaluna

Kun olet alkanut esiintyä verkkokaupassasi ja on tullut paskaa julkistaa maailma vain hyvin karkeasti. Ole myyjä, jonka pitäisi olla, ja myy. seo optimointi ole laajempaa myytävää aluetta kuin asunto eikä parempia ihmisiä myytäväksi kuin yhteyksiä. He eivät ole ensimmäisiä, jotka saavuttavat sen, se on joka epäsäännöllinen raportti, mutta sinun on otettava selkäkipu huomioon ottaen maininta puhua suunnilleen käynnistyksen kuvauksesta profiilillesi. Älä myy tuotteita suoraan, vaan myy asiakkaan kokemuksia, heidän suosituksiaan ja juuri sitä, mihin sinä ja yritys olet menossa.

2. Lopeta tuhlaamisen aikakausi ja ylläpito-ehdotus lisää tykkäyksiä Facebook-sivullasi.

Orgaaninen tulo on kaikkien aikojen matalimmillaan. Kyllä, saatat unelmoida siitä, että suurin osa asiakkaistasi voi tulla Facebookista, mutta nykyään ei yksinkertaisesti ole mitään lievennystä kuluttaa mitään osaa, jonka Facebook myöhemmin pitää. Vähemmän tykkäyksiä ja enemmän osumia verkkosivustolla saa enemmän tuloksia, keskittyen lisäämään yleisöä verkkokauppasivustollesi.

3. Älä käytä Boost Codicil -ominaisuutta Facebook -sivullasi

Naapurimainen houkutus klikkaa tehostamista, koska Facebook sanoo, että se auttaa sinua tavoittamaan enemmän ihmisiä. On, mutta se on virheellinen. Oikea tapa parantaa postauksia on mennä mainosten valvojalle ja kohdistaa niin laajasti kuin mahdollista. Varmista, että valitset kiinnostuksen kohteet, väestötiedot yhtä taitavasti kuin toimet, jotka johtavat keskimääräistä yleisöäsi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top